uit-je-hoofd-in-je-lijfMeer rust, contact en ruimte ervaren?

In ons leven zijn we overwegend met ons hoofd bezig. Dat leidt ertoe dat we ons vaak niet bewust zijn van wat we voelen. We weten niet goed te benoemen waar we echt behoefte aan hebben of welke kant we op willen gaan in ons leven.
Zit jij ook vaak in je hoofd en weet je soms niet goed wat je voelt? Vind je het ook lastig te benoemen waar je behoefte aan hebt? Of heb je vaak last van spanning en stress? Kom dan naar de leergroep!
In de groep werken we aan de hand van meditatie, mindfullnes en lichaamswerk oefeningen aan het vergroten van je (lichaams)bewustzijn. Je leert de signalen van je lichaam herkennen. Dit helpt je effectiever te reageren in je werk en in relaties. Door te luisteren naar je lichaam leer je daarnaast ook beter je behoeftes te volgen. Je leert onder andere: beter omgaan met spanning, opkomen voor jezelf en ervaart meer balans.

Locatie, data en kosten
De training bestaat uit 6 dinsdagavonden tussen 19:00 – 21:00 in de Q-Factory in Amsterdam.
Inschrijven voor de volgende training of meer informatie?
Neem contact op met info@degroeizaak.nl of bel 06-25180913

Share