Leiderschap Coachen Managen

Trainingen voor hoog opgeleide (managing) professionals

Management Kickstart

Wil jij snel en effectief je management vaardigheden vergroten? Check dan of het kickstart traject een goede keuze voor jou is.
In 6 sessies word je intensief individueel én on-the-job begeleid en vergroot je direct je impact als leider.
Een traject is maatwerk en gericht op jouw leervragen. Onderdelen zijn bijvoorbeeld: beter leren prioriteren, jouw visie vertalen naar je team, timemanagement, coachen van je medewerkers en samenwerken met je collega managers.
Meer weten? Bel 06-25180913 of mail

Individueel traject
Locatie: Amsterdam en on-the-job
Kosten: €3750,- ex. btw

Coachingsvaardigheden voor (leading) professionals

Wil jij leren hoe je jouw teamleden of collega’s kunt ontwikkelen om het beste uit zichzelf te halen en de performance te verbeteren? Schrijf je dan in voor de praktische workshop Coachen voor (leading) professionals.
In 1 dag leer je de basisvaardigheden die jij als coachende (leading) professional nodig hebt om je teamleden en collega’s te ontwikkelen. Je leert praktische tools, zoals op een motiverende wijze feedback geven en delegeren, die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Aan het einde van de deze dag weet jij hoe je een coaching-gesprek opbouwt, heb je jouw essentiële coachingsvaardigheden getraind en ben je in staat je team leden of collega’s te begeleiden bij hun vragen.
De training start vanaf 4 deelnemers en is ook incompany mogelijk.
Bel 06-25180913 of mail om je direct in te schrijven.

”De training is praktisch en leuk. Ik kan direct met de tools aan de slag. Dankjewel! ”   Projectleider

 
Trainingkalender Coachen voor (leading) professionals
zomer 201811 juli Vol
zomer 201815 augustus Vol
 2019Start vanaf 4 deelnemers Open
Trainingstijden: 10:00 – 17:00
Locatie: Amsterdam
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers
Kosten: € 495,- ex. btw p.p.

Persoonlijk Leiderschap

Wil je ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen? Meer zicht op je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daarmee om kunt gaan? Je persoonlijk leiderschap versterken en jezelf verder ontwikkelen? En vind je het prettig in een kleine exclusieve groep je vaardigheden te trainen waarin je daarnaast intensief individueel wordt begeleid?
Dan is de Training Persoonlijk Leiderschap dé training voor jou.
Aan bod komen onder andere: balans en timemanagement, assertiviteit en grenzen, energiemanagement en omgaan met druk, zelfsturing en invloed.
De training start met een uitgebreide persoonlijke intake en persoonlijkheidstest. Jouw profiel dat hieruit volgt, biedt je een goed beeld van je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Samen met de trainer ga je vervolgens aan de slag met de verdere ontwikkeling van je persoonlijke kwaliteiten. Naast de training kun je gebruik maken van 2 verdiepende coachingssessies.
Het is ook mogelijk de training als individueel traject te volgen of als incompany training.

Wil je weten wat de training voor je kan betekenen?
Bel 06-25180913 of mail direct voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De tools en technieken zijn direct toepasbaar. ” Strategisch HR Adviseur

Trainingskalender

 
Trainingkalender Persoonlijk Leiderschap 2019
201728 maart Vol
201813 maart Vol
2019 oktober open
De groep start vanaf 4 deelnemers.
Start- en trainingsdata worden in overleg met de deelnemers gepland.
 

”De training heeft mij opgeleverd dat ik steviger in mijn schoenen sta en minder meebeweeg met de waan van de dag. Ik neem tijdig afstand, check hoe het gaat, en kom meer tot rust.”   Persoonlijk begeleider gezondheidszorg 

“Ik ben beter in staat mijn emoties en gedrag en daarmee de reactie van mijn gesprekspartner te beïnvloeden.“ Universitair Hoofddocent

De trainer en coach Ingrid Scheijven

De trainingen zijn ontwikkeld en worden begeleid door Ingrid Scheijven. Ingrid is executive-, carrière coach en trainer.
Ze is geaccrediteerd als Professional Certified Coach door de ICF, NLP Practitioner, lichaamsgericht psychotherapeut, mBIT Practitioner en organisatiekundige.
Ingrid werkte 15 jaar als manager voor o.a. KLM, Generali en gaf leiding aan een consultancy bureau voor projectmanagement.
Klanten zijn o.a. stafmedewerkers, (medisch) specialisten, wetenschappers, hulpverleners, project-, programma- en lijnmanagers.
De unieke mix van business vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling maakt Ingrid’s aanpak onderscheidend.
Klanten van De Groeizaak waarderen de aanpak dan ook met een 9.

Onderzoeken hoe jij je het best verder kunt ontwikkelen?

Als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt om samen met Ingrid te onderzoeken hoe de Groeizaak jou het best kan helpen om je ontwikkeldoelen te realiseren, neem dan hier contact met haar op of bel 06-25180913.
Ook voor incompany vragen!
Als je meer wilt weten over vragen die deelnemers stellen kun je hier verder lezen.