Trainingen voor (managing) professionals

Team performance

Als (management) team verder ontwikkelen? Leren hoe je scherper aan de wind zeilt in een prettige en veilige omgeving? Check dan de mogelijkheden voor een team training. Hierin leer je als team effectiever samenwerken en communiceren. Je leert praktische tools, zoals feedback geven, die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Aan het einde van de deze dag hebben jullie elkaar beter leren kennen, een teamdoel vastgesteld en praktische handvatten voor de verdere ontwikkeling van jullie team. 
Bel 06-25180913 of mail.

 
 
Op aanvraag 1 of 2 daagse of traject
Trainingstijden: 10:00 – 17:00
Locatie: in overleg
 

Coachend leidinggeven

Wil jij je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Check dan of de praktische workshop Coachend leidinggeven, interessant voor je is. In 1 dag leer je de basisvaardigheden die jij als coachende (leading) professional nodig hebt. Je leert praktische tools, zoals op een motiverende wijze feedback geven en delegeren, die je direct in de praktijk kunt gebruiken. Aan het einde van de deze dag weet jij hoe je een coaching-gesprek opbouwt, heb je jouw essentiële coachingsvaardigheden getraind en ben je in staat je team leden of collega’s te begeleiden bij hun vragen.
De training organiseer ik (in company) op aanvraag vanaf 4 deelnemers.
Bel 06-25180913 of mail.

”De training is praktisch en leuk. Ik kan direct met de tools aan de slag. Dankjewel! ”   Projectleider

 
 
Op aanvraag
Trainingstijden: 10:00 – 17:00
Locatie: in overleg
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers
Kosten: € 495,- ex. btw p.p.

Persoonlijke Effectiviteit

Wil je ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen? Meer zicht op je kwaliteiten en valkuilen en hoe je daarmee om kunt gaan? Effectiever worden in je werk en je competenties versterken? En vind je het prettig in een kleine exclusieve groep je vaardigheden te trainen waarin je daarnaast intensief individueel wordt begeleid?
Dan is de Training Persoonlijke Effectiviteit dé training voor jou.
Aan bod komen onder andere: balans en timemanagement, assertiviteit en grenzen, energiemanagement en omgaan met druk, zelfsturing en invloed en authentiek leiderschap.
De training start met een uitgebreide persoonlijke intake en persoonlijkheidstest. Jouw profiel dat hieruit volgt, biedt je een goed beeld van je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Samen met de trainer ga je vervolgens aan de slag met de verdere ontwikkeling van je persoonlijke kwaliteiten. Naast de training kun je gebruik maken van 2 verdiepende coachingssessies.
Het is ook mogelijk de training als individueel traject te volgen of als incompany training.

Wil je weten wat de training voor je kan betekenen?
Bel 06-25180913 of mail direct voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De tools en technieken zijn direct toepasbaar. ” Strategisch HR Adviseur

Trainingskalender

 

Op aanvraag
Locatie: in overleg
Minimaal 4 maximaal 8 deelnemers
Kosten: € 1495,- ex. btw p.p.

 

“Ik ben beter in staat mijn emoties en gedrag en daarmee de reactie van mijn gesprekspartner te beïnvloeden.“ Universitair Hoofddocent

Faalangst Training

Wil jij je je zekerder voelen en minder stress in je werk ervaren?
Check dan of het deze training een goede keuze voor jou is.
In de training verkennen we de achtergrond van je onzekerheid en krijg je praktische tools aangereikt die je direct in de praktijk kunt toepassen.
Na de training zul je meer rust en ontspanning, focus en energie ervaren.
Meer weten? Bel 06-25180913 of mail

Training op aanvraag
Locatie: in overleg
Minimaal 4 maximaal 10 deelnemers
Kosten: € 995,- ex. btw p.p.
Ook als individueel traject mogelijk € 1495,- ex.

De trainer en coach Ingrid Scheijven

De trainingen zijn ontwikkeld en worden begeleid door Ingrid Scheijven. Ingrid is executive-, carrière coach en trainer.
Ze is geaccrediteerd als Professional Certified Coach door de ICF, NLP Practitioner, lichaamsgericht psychotherapeut, mBIT Practitioner en organisatiekundige.
Ingrid werkte 15 jaar als manager voor o.a. KLM, Generali en gaf leiding aan een consultancy bureau voor projectmanagement.
Klanten zijn o.a. stafmedewerkers, (medisch) specialisten, wetenschappers, hulpverleners, project-, programma- en lijnmanagers.
De unieke mix van business vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling maakt Ingrid’s aanpak onderscheidend.
Klanten van De Groeizaak waarderen de aanpak dan ook met een 9.

Onderzoeken hoe jij je het best verder kunt ontwikkelen?

Als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt om samen met Ingrid te onderzoeken hoe de Groeizaak jou het best kan helpen om je ontwikkeldoelen te realiseren, neem dan hier contact met haar op of bel 06-25180913.
Ook voor incompany vragen!
Als je meer wilt weten over vragen die deelnemers stellen kun je hier verder lezen.