Over de Groeizaak

 

Wie is De Groeizaak?

Mijn naam is Ingrid Scheijven Professional Certified Coach (PCC). Ik ben executive- en carrière coach, lichaamsgericht therapeut, trainer en adviseur. Ik heb 15 jaar management ervaring bij KLM, Generali en de Gemeente Amsterdam en was eindverantwoordelijk voor een consultancybureau. Daarvoor werkte ik als therapeut in psychotherapeutische centra. In 2012 richtte ik De Groeizaak op vanuit mijn missie professionals in hun werk én leven gelukkiger én succesvoller te maken. Ik coach professionals en managers met loopbaan en leiderschapsvragen. Verder begeleid ik klanten met het creëren van een gezonde werk-privé balans. Daarnaast begeleid ik klanten met persoonlijke vragen. Ik ben als PCC erkend door de International Coach Federation. Deze titel geeft jou als klant de garantie dat ik beschik over de ICF vastgestelde coach competenties, ruime praktijkervaring als coach heb en mezelf als professional steeds blijf bijscholen.
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me, je bent van harte welkom!

Opleidingen

 • Gecertificeerd mBIT Coach, IEP
 • Oplossingsgerichte Coaching, RINO
 • Gecertificeerd NLP Practitioner, IEP
 • Positieve Psychologie, RINO
 • ICF Coachingsleergang, RINO
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Practitioner I
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Foundation
 • Master Organisatie- en Bestuurskunde, Strategisch Management, Universiteit Utrecht
 • Mindfulness & meditatie trainingen
 • ICT project-, programma, proces- en management methoden en technieken
 • Werken met Groepen, Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie
 • Bachelor Vak Therapie Beeldend, Hogeschool Arnhem Nijmegen