Over de Groeizaak

 

Wie is De Groeizaak?

Mijn naam is Ingrid Scheijven Professional Certified Coach (PCC). Ik ben executive- en carrière coach, lichaamsgericht therapeut, trainer en adviseur. Ik heb meer dan 15 jaar verandermanagement ervaring bij o.a. KLM, Generali en de Gemeente Amsterdam en was eindverantwoordelijk voor een adviesbureau. Daarvoor werkte ik als therapeut in psychotherapeutische centra. In 2012 richtte ik De Groeizaak op vanuit mijn missie professionals in hun werk én leven gelukkiger én succesvoller te maken. Ik coach professionals en managers met loopbaan en leiderschapsvragen. Verder begeleid ik professionals die ondanks veel zelfkennis en ervaring (te) veel energie van zichzelf vragen. Daarnaast help ik professionals met het werken en leven op een manier die (meer) voldoening en vrijheid geeft.
Ik ben o.a. sinds 2018 PCC geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF). De ICF is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches. Toelating tot dit register vraagt o.a. voldoende coach ervaring, een aantal erkende coach opleidingen, een theoretisch- en praktijkexamen waarin de coach competenties in live gesprek worden getoetst door assessoren. 
A
fspraken plannen we in overleg face to face, online, telefonisch of als wandeling.
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me, je bent van harte welkom!

Opleidingen

 • Geaccrediteerd Professional Certified Coach (PCC), ICF
 • Gecertificeerd mBIT Coach, IEP
 • Oplossingsgerichte Coaching, RINO
 • IoPT (IZR Traumaverwerking) I, II, III, E-IZR en Individuele module, Interakt
 • Gecertificeerd NLP Practitioner, IEP
 • Positieve Psychologie, RINO
 • Coachingsleergang voor senior coaches, RINO
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Practitioner I
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Foundation
 • Master Organisatie- en Bestuurskunde, Strategisch Management, Universiteit Utrecht
 • Mindfulness & meditatie trainingen
 • ICT project-, programma, proces- en management methoden en technieken
 • Werken met Groepen, Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie
 • Bachelor Vak Therapie Beeldend, Hogeschool Arnhem Nijmegen