Over de Groeizaak

 

Wie is De Groeizaak?

Mijn naam is Ingrid Scheijven Professional Certified Coach (PCC). Ik ben executive- en carrière coach, lichaamsgericht therapeut, trainer en adviseur. Ik heb 15 jaar management ervaring bij KLM, Generali en de Gemeente Amsterdam en was eindverantwoordelijk voor een adviesbureau. Daarvoor werkte ik als therapeut in psychotherapeutische centra. In 2012 richtte ik De Groeizaak op vanuit mijn missie professionals in hun werk én leven gelukkiger én succesvoller te maken. Ik coach professionals en managers met loopbaan en leiderschapsvragen. Verder begeleid ik professionals die ondanks veel zelfkennis en ervaring (te) veel energie van zichzelf vragen om op een bepaalde manier in het werk en leven te staan. Daarnaast help ik professionals met het werken en leven op een manier die je (meer) voldoening en vrijheid geeft. 
Ik ben o.a. als PCC geaccrediteerd door de International Coach Federation
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me, je bent van harte welkom!

Opleidingen

 • Geaccrediteerd Professional Certified Coach (PCC), ICF
 • Gecertificeerd mBIT Coach, IEP
 • Oplossingsgerichte Coaching, RINO
 • IoPT (IZR Traumaverwerking) I, II, III, E-IZR en Individuele module, Interakt
 • Gecertificeerd NLP Practitioner, IEP
 • Positieve Psychologie, RINO
 • Coachingsleergang voor senior coaches, RINO
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Practitioner I
 • Gecertificeerd Lichaamsgerichte Psychotherapie, Bodynamic Foundation
 • Master Organisatie- en Bestuurskunde, Strategisch Management, Universiteit Utrecht
 • Mindfulness & meditatie trainingen
 • ICT project-, programma, proces- en management methoden en technieken
 • Werken met Groepen, Nederlandse Vereniging voor Groepspsychotherapie
 • Bachelor Vak Therapie Beeldend, Hogeschool Arnhem Nijmegen