Executive en loopbaan-coaching

 

Loopbaan Coaching

Je loopbaan verandert voortdurend. Er doen zich op de werkvloer nieuwe mogelijkheden voor, bijvoorbeeld een promotie. Je bent uitgeleerd in je huidige functie en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of je bent niet meer tevreden in je huidige werksituatie doordat het beleid, de collega’s of jezelf bent veranderd.

Samen onderzoeken we wat de volgende stap in je carrière zou kunnen zijn en hoe je het meest uit je loopbaan kunt halen. We gaan na in welke werkomgeving je talenten optimaal tot hun recht komen en welke kwaliteiten je verder zou kunnen ontwikkelen.

Persoonlijke Groei

Je bent net gestart met een nieuwe uitdagende (management) rol en wilt je kwaliteiten verder ontwikkelen. Misschien ben je op zoek naar handvatten om in het krachtenveld van je organisatie jouw doelen te realiseren. Of je wilt graag de volgende stap in je loopbaan zetten en loopt tegen belemmeringen in jezelf aan. Soms is het nodig patronen die je belemmeren te veranderen. Heb je bijvoorbeeld het idee dat je talent ‘er niet helemaal uit komt’? Blokkeer je in spannende situaties? Of ben je voortdurend bang door de mand te vallen? Misschien ben je hersteld je van een burn-out en wil je voortaan anders met je werk omgaan?

Samen onderzoeken we wat jouw belangrijkste leerdoelen zijn.  Ik help je hierin persoonlijk te groeien zodat jij de volgende stap in jouw werk en leven kunt zetten.

Executive Coaching

Hoe zwaarder je positie als manager of professional, hoe meer er afhangt van je persoonlijk leiderschap en veerkracht. Ik coach jou als (managing) professional om het beste uit jezelf en uit je werk te halen.

We gaan in op de waarden die voor jou belangrijk zijn om voldoening te krijgen, zowel in je werk als in je privéleven. Daarnaast brengen we in kaart waar je groeimogelijkheden en waar je pijnpunten liggen. Ik begeleid je in het doorbreken van belemmerende patronen. Verder onderzoeken we wat voor jou de best functionerende balans tussen werk en privé is.

Benadering

De benadering is positief, op jouw doelen gericht en praktisch. Je sterke kanten worden uitgelicht, zodat je die optimaal kunt benutten en er kansen van kunt maken. Talentenanalyses, vragenlijsten en literatuur ondersteunen de coaching.
Mocht je de voorkeur geven aan telefonische coaching, Skype, Zoom of face to face coaching af willen wisselen, dan kan dat. De praktijk heeft bewezen dat deze manier van coachen net zo effectief kan zijn als face to face coachen.