Executive en loopbaan-coaching

 

Loopbaan Coaching

Je loopbaan verandert voortdurend. Er doen zich op de werkvloer nieuwe mogelijkheden voor, bijvoorbeeld een promotie. Je bent uitgeleerd in je huidige functie en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of je bent niet meer tevreden in je huidige werksituatie doordat het beleid, de collega’s of jezelf bent veranderd.

Samen onderzoeken we wat de volgende stap in je carrière zou kunnen zijn en hoe je het meest uit je loopbaan kunt halen. We gaan na in welke werkomgeving je talenten optimaal tot hun recht komen en welke kwaliteiten je verder zou kunnen ontwikkelen.

Persoonlijke Groei

Je bent net gestart met een nieuwe uitdagende (management) rol en wilt je kwaliteiten verder ontwikkelen. Of je bent op zoek naar een manier om je overtuigingskracht of impact te vergroten. Misschien ben je op zoek naar handvatten hoe je in het krachtenveld van je organisatie jouw doelen kunt te realiseren.

Samen onderzoeken we wat jouw belangrijkste leerdoelen zijn.  Ik help je hierin persoonlijk te groeien zodat jij de volgende stap in jouw werk en leven kunt zetten. Je verbetert je persoonlijke effectiviteit, vergroot je invloed en leert nieuwe tools om in lastige situaties te acteren.

Executive Coaching

Hoe zwaarder je positie als manager of professional, hoe meer er afhangt van je persoonlijk leiderschap en veerkracht. De Groeizaak coacht jou als (managing) professional om het beste uit jezelf en uit je werk te halen.

We gaan in op de waarden die voor jou belangrijk zijn om voldoening te krijgen, zowel in je werk als in je privéleven. Daarnaast brengen we in kaart waar je groeimogelijkheden en waar je pijnpunten liggen. Ik begeleid je in het doorbreken van belemmerende patronen. Verder onderzoeken we wat voor jou de best functionerende balans tussen werk en privé is.

Benadering

De benadering is positief, op de toekomst gericht en praktisch. Je sterke kanten worden uitgelicht, zodat je die optimaal kunt benutten en er kansen van kunt maken. Talentenanalyses en vragenlijsten ondersteunen de coaching.
Mocht je de voorkeur geven aan telefonische coaching, Skype of face to face coaching af willen wisselen met Skype, dan kan dat. De praktijk heeft bewezen dat deze manier van coachen net zo effectief is als face to face coachen.